søndag den 25. januar 2009

Trylinski Family - Katarzyna Estates

De på billedet viste vine
er ikke identiske med den omtalte; Twins

TWINS
På den bulgarske side af grænsen til Grækenland ligger vingården Katarzyna Estates. Med sin placering for foden af det grønne og frodige Rodopi-bjergområde er Katazynas beliggenhed unik, men også vingårdens marker gemmer på en særlig historik. Indtil vinkenderen og forretningsmanden Krzysztof Trylinski i 2003 opdagede området, har jorden i det tidligere ingenmandsland ligget uopdyrket hen, og kan derfor som noget helt enestående i dag gøre krav på betegnelsen jomfruelig. Foruden områdets uberørte karakter giver den hvide, kalkholdige jord og det perfekt tempererede klima optimale vilkår for vindyrkning i det, der betragtes som Bulgariens fineste vindistrikt.
Vinene fra Katarzyna Estates er et resultat af særdeles gavmilde naturforhold, den nyeste teknologi og international ekspertise inden for vinens videnskab, ønologi. Tilsammen har disse ingredienser skabt rammerne for en række exceptionelle vine med et stort potentiale, som vinverdenen utvivlsomt vil lægge mærke til fremover.
For øjeblikket føres flere af Trylinski familiens produkter i Irma, deriblandt Twins. Denne vin, baseret på Cabernet Sauvignon, er resultatet, af to unge tvillinger og Ønologers arbejde, hver især har frembragt en Cabernet af klasse, som derefter er blended og det samlede produkt markedsføres som Twins.
Ludderdruen Cabernet Sauvignon fremstår her, for en sjælden gangs skyld, i en udgave, der får én til at huske, hvad det egentlig var, der fascinerede ved vindrikning og cabernetbaserede vine.

Verner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar