lørdag den 24. januar 2009

Hugh Johnson

En vinskribent med sine helt egne personlige meninger!

Om rød Bourgogne 2005:
”Måden, hvorpå de kombinerer elegance og koncentration burde vise enhver ved sine fulde fem, at tæthed, chokolade og sveskefrugtighed samt 15 procent alkohol ikke er den eneste måde at lave rødvin på.!”

- Elegance frem for muskler (Verner)


Om præferencer:
”Man må altid huske, at en vins værdi er mere end enkel (faktisk kompleks) smageoplevelse. Den er et kludetæppe af smag og følelser, forventninger og associationer. Uden for den lille kreds af professionelle vinbedømmere, som er tvunget til at stræbe efter objektivitet, er de fleste af os mere indstillet på at nyde vine med personlige relationer, som kun vi kender. Jeg kan være nødt til at kæmpe mod subjektivitet, når jeg sammenstiller denne bog (Vin – Johnsons den lille). De, læseren, bør være subjektiv. Hold af de vine, De holder af, uanset hvor mange points de scorer.”

- Personlige præferencer når du drikker vin (Verner)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar