mandag den 23. januar 2012

Tekniske problemer?

Schloss Johannisberg Rheingau


På billedet ser du Verner selv. Jo, det er ham, men for nogle år siden. Hvorfor skal vi lige se på ham? Det skal vi jo heller ikke partout, men som forfatter af denne blog + Verners Blog har han haft sine problemer, dog søg og du skal finde, bank på og du skal blive lukket ind! Det var et lille bibelcitat, i skrivende stund vides ikke hvor i den kloge bog det står!
De to nævnte blogs fungerede ikke længere, idet programmet Blogger ikke understøttede browseren mere, hvilket medførte, at det var stort set umuligt at meddele sig til den undrende offentlighed. Det kan samme offentlighed vist også være glade for, thi meget er de blevet forskånet for i mellemtiden. Ikke så lidt endda. Meget er blevet prøvet og undersøgt uden resultat. Indtil lige den anden dag (i forgårs), hvor det endelig lykkedes at se og forstå en meddelelse fra det oprindelige program Blogger, hvor man meddelte at Blogger var lukket, og hvis man havde problemer ved at benytte Goggle som browser når man bloggede, skulle man opgradere til Goggle Chrome. Det har jeg nu prøvet, og så skal vi  straks se, om det virker. Noget kunne tyde på det.
Så langt teknikken.

Schloss Johannisberg beliggende i hjertet af Rheingau er fra gammel tid vidt berømt som fyrstebolig, og blandt vindrikkere som hjemstedet for tysk Riesling i særklasse. Nu er jeg godt vidende om, at kendere fra branchen i disse år er meget utilfredse med de store gamle slotte i området, der siges at underperforme, menne . . . 
Skulle chancen byde sig for at drikke en flaske (eller) flere fra dette slot, kan jeg anbefale forsøget. Især måske de senthøstede prædikatsvine. Uhm!
Prøv det!

Verner 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar