tirsdag den 13. februar 2018

L'EnotecaVi sidder fem venner på en restaurant

L'Enoteca di Mr. BRUNELLO

Det er Dining Week, som foregår i disse dage, mest i København, men også på andre lokaliteter. Vi har deltaget nogle år efterhånden. På denne måde er det muligt at komme ud at spise kvalitetsmad til lavpris; 3 retter for kr. 215,00, det er lige til at overkomme. Man vælger selv restaurant på nettet, hvis der er ledigt, og får et bord et par timer.
Det var et par rigtig hyggelige timer med vennerne.

Aftenens menu:

Milllefoglie di pasta fresca al ragout con fonduta di provolone. 
Frisk pasta i lag bagt i ovnen med ragout og provolone-ostesauce.

Faraona all'uvetta e vinsanto.
Perlehøne med rosin og vinsanto.

Pastiera napoletana e gelato.
Napoletansk ricotta-kage og is.
Det var en herlig middag.

Til en sådan middag bør man naturligvis drikke vin, især når det foregår på et enoteka (vinsamling).

L'Enoteca di Mr. BRUNELLO har et omfattende vinkort, som er centreret omkring Brunello di Montalcino og andre toscanske vine, og de kan nævnes næsten i flæng; kæmpe udvalg. Det slog mig blot, at vinkortet ikke rummede vine fra Marche.
Vi startede med et par flasker Prosecco, mousserende vin. Denne af høj kvalitet. Tjeneren gemte flasken, så jeg ved ikke, hvad det var for en. Anderledes med de følgende to flasker rødvin til middagen. Her valgte jeg Antinoris Rosso di Montepulciano. Rigtig flot kvalitet. Rossoen er en "lillebroder" til Vino Nobile di Montepulciano. Da vennerne syntes, at jeg skulle vælge vinene, var jeg desværre nødt til at begrænse udvalget, til vine, der kunne betales, fordi det altså ikke kunne nytte at vælge husets fantastiske topvine og til en ditto pris. Det må vente til en anden gang, hvor vi kun lige er to personer (sic!)
L'Enoteca di Mr. BRUNELLO er sagtens endnu et besøg værd!


VernerIngen kommentarer:

Send en kommentar