Vi
sidder fem venner på en restaurant
L'Enoteca
di Mr. BRUNELLO
Det
er Dining Week, som foregår i disse dage, mest i København, men også
på andre lokaliteter. Vi har deltaget nogle år efterhånden. På
denne måde er det muligt at komme ud at spise kvalitetsmad til
lavpris; 3 retter for kr. 215,00, det er lige til at overkomme. Man
vælger selv restaurant på nettet, hvis der er ledigt, og får et
bord et par timer.
Det
var et par rigtig hyggelige timer med vennerne.
Aftenens
menu:
Milllefoglie
di pasta fresca al ragout con fonduta di provolone.
Frisk
pasta i lag bagt i ovnen med ragout og
provolone-ostesauce.
Faraona all'uvetta e vinsanto.
Perlehøne med rosin og vinsanto.
Pastiera napoletana e gelato.
Napoletansk ricotta-kage og is.
Det
var en herlig middag.
Til
en sådan middag bør man naturligvis drikke vin, især når det
foregår på et enoteka (vinsamling).
L'Enoteca
di Mr. BRUNELLO har et omfattende vinkort, som er centreret omkring
Brunello di Montalcino og andre toscanske vine, og de kan nævnes næsten i flæng;
kæmpe udvalg. Det slog mig blot, at vinkortet ikke rummede vine fra
Marche.
Vi
startede med et par flasker Prosecco, mousserende vin. Denne af høj
kvalitet. Tjeneren gemte flasken, så jeg ved ikke, hvad det var for
en. Anderledes med de følgende to flasker rødvin til middagen. Her
valgte jeg Antinoris Rosso di Montepulciano. Rigtig flot kvalitet. Rossoen er en "lillebroder" til Vino Nobile di Montepulciano. Da
vennerne syntes, at jeg skulle vælge vinene, var jeg desværre nødt
til at begrænse udvalget, til vine, der kunne betales, fordi det
altså ikke kunne nytte at vælge husets fantastiske topvine og til
en ditto pris. Det må vente til en anden gang, hvor vi kun lige er
to personer (sic!)
L'Enoteca
di Mr. BRUNELLO er sagtens endnu et besøg værd!
Verner
Ingen kommentarer:
Send en kommentar