tirsdag den 17. april 2012

Vift stolt paa Codans bølge

Nej, Det er ikke Preben Christensen,
men Hendes Majestæt Dronningen 


Hr. Møller
Fhv. skibsreder m.m.Markus Himself


Vi siger til lykke til Hendes Majestæt Dronning Margrethe II., som i går fejrede sin 72. fødselsdag, med vink fra balkonen og omgivet af sin kære familie. Det skulle jo bare have været en almindelig fødselsdag, men det gik meget anderledes. Lige samme dags morgen afgik den oldgamle skibsreder Hr. Møller ved døden, og erobrede, om jeg så må sige, ganske hele sendefladen. Skibsrederen ville have sagt, er jeg sikker på, at han har haft et godt og spændende liv. Vi skal ikke sørge, det var at forvente, at han skulle forlade denne verden. Vi kondolerer familien og føler med dem i deres sorg.
Hendes Majestæt vil garanteret også sige, at hendes liv har været godt og spændende, og vi der har fulgt med fra sidelinjen vil give hende ret. Stort til lykke.
Hvad griber vi til, når alt dette sker på en smuk forårsdag? Flasken, naturligvis! Under indtryk af begivenhederne blev det til at smage hhv. drikke en flaske hvidvin af stor klasse.

Markus Molitor
2009 Zeltinger Sonnenuhr Kabinett
Riesling - Mosel

Det er Mosel, når det er rigtig, rigtig godt. Elegant bleggylden, duftende og med en pragtfuld smag. Fuldendt balance. Hvilken vin.
Jeg kunne godt have undt Hendes Majestæt et glas af denne vin, hun som er gift med en fremtrædende vinbonde.
Og det er helt ærligt ment.


Verner


Ingen kommentarer:

Send en kommentar