mandag den 1. oktober 2012

Skyfall

Daniel med dame
Ja. . . . . 


Jo vist handler det om sex. Det gør det da. Siden hvornår, har det ikke gjort det? Det handler også om mord, hemmelige agenter, krig og ødelæggelse, vin og sexede kvinder, som altid i James Bond filmene. Og her er vi fremme ved den ny James Bond film; Skyfall. I Bond-filmene er der også altid gode melodier. Så nu har vi allerede de tre klassikere; Wein, Weib und Gesang. Det kan ikke gå helt galt.
Den ny Bond film er på trapperne!

Skyfall


På museum


Men denne blog handler om vin, ikk’? Rolig. Vi kommer til det. En stor herværende vinhandler lover gratis billetter til Skyfall, hvis man køber x-antal flasker champagne i deres vinhandel, af mærket Bollinger, ikke bare sådan en standard udgave, men vintage og special cuveer. Og hvad drikker Bond så. Han har altid drukket Bollinger Champagne. Hvilken smag den mand har, for vin vel at mærke. Og for biler. Men det her handler om vin, er vi jo lige blevet enige om. Herfra kan kun anbefales, at man smager en sådan super flaske champagne fra det berømte Champagnehus Bollinger. Der findes ikke superlativer nok til at beskrive Bollingers topvine. Tal med din bankrådgiver (han vil også smage).
Daniel Craig, der gestalter James Bond også i den ny film, ligner ikke et menneske, der ville kunne sætte pris på en så fantastisk vin. Han ligner mere en hærdet whiskydrikker. Slagsbroder. Synes du ikke?Uden en en eneste flaske Bollinger


Men her ses en enkelt

Verner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar