lørdag den 28. marts 2015

Novo Nordisk
Champagne Belle epoque
Perrier-Jouét

En avis skriver i dag, at det var en god dag (i går) for Lars Rebien, topchefen for Novo Nordisk. Det er så sandt som sagt. B-aktierne steg med 10,38 procent, den samlede værdi af Novo Nordisk oversteg 1 billion kroner ved samme lejlighed. Det vil sige 1000 milliarder kr. Det er aldrig før sket for et dansk firma. Uhørt flot resultat. Samme journalist mener, at Lars Rebien godt kan tillade sig at nyde et ekstra glas rødvin her i Weekenden! Ingen ved om manden drikker vin. Men, hvorfor skal det være et glas rødvin? I en sådan situation, der er fuldstændig fantastisk, skal man vel drikke helt andre og mere festlige ting?
Er den berømte erhvervsmand gift eller forlovet, burde han snarere byde kvinden i sit liv et super glas Champagne, ikke sandt?
Som f.eks. Årgangschampagne; Champagne Belle epoque. Ikke alene er denne champagne en sand drøm, men fremtræder også i en helt usædvanlig smuk flaske, dekoreret med de smukkeste blomster i Art Nouveau stil. De tilhørende smukke glas er dekoreret på samme måde! (Art Nouveau = Belle epoque).
Hun bliver ellevild.


Verner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar