tirsdag den 21. juni 2016

En dejlig dag

Vedbæk Kirke

Det var et smukt bryllup. Min gode vens datter blev gift med sin amour. Brudeparret var smukt og sympatico, deres børn søde, venner og familie rare og hyggelige. Selve ceremonien blev holdt i Vedbæk Kirke, meget smukt kirkerum og nyrestaureret. Det kan anbefales, hvis du skal giftes? Efter selve bryllupsceremonien kørte det indbudte selskab til Havreholm Slot, hvor der blev holdt reception. Stilfuldt og elegant. Afslappet. Alle glade. Solen tittede frem, og alt var såre smukt og dejligt.
Ved denne reception i slotshaven blev der spist bryllupskage, skåret for af brudeparret og dertil drukket Champagne, for dem som drikker den slags; det var heldigvis de fleste. Jeg kan ikke tænke mig noget bedre ved en sådan lejlighed end Champagne. Rigtig Champagne; ikke noget med billigt skum. Den ægte vare!
Det blev en dejlig dag.

Vinen, der blev drukket ved denne lejlighed:


Gosset Brut Champagne Cuvée Excellence (NV)
Livlig og frisk struktur med lette elegante bobler, nuancer af pære og honning. Blomsterduft.
Vinen er fremstillet af Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier.


I dybe kældre
Gosset
Champagnefirmaet Gosset er grundlagt af Pierre Gosset i 1584. Dengang var vinen stille, altså ikke mousserende. Det er det ældste Champagnehus, med en ikke så stor produktion, men af meget høj kvalitet. Småt er i sandhed smukt.

Gosset bor i Champagnebyen Ay

Verner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar